Funderar på att ta hjälp av en personlig tränare

Har funderat lite på om jag skulle ta hjälp av en personlig tränare för att komma igång med träningen ordentligt. För så många gånger som jag har försökt att komma igång med träningen ordentligt och göra det till en vana så har det ändå inte blivit så mycket av det. Det blir bara att jag går och tränar några få gånger, men sen så dör det ut och så blir det inte att jag gör så mycket mer med det, för det finns så mycket annat roligare att göra istället. Vet inte riktigt hur jag ska göra med det, vad som är det bästa.

Men kollade runt lite och såg att det fanns en bra personlig tränare här på Söder som heter Elias Olovsson. En ganska ung kille men som har gått många utbildningar och när jag läste på om honom och om andra som fått hjälp av honom så var allting positivt. Hittade ingenting negativt, så det känns bra.

Det jag skulle behöva är någon som peppar mig lite bara. Någon som motivera mig lite när jag tappar motivationen för att gå och träna. Eller att de helt enkelt bara vet om det och så vet jag att jag kommer att få erkänna mina missar om jag inte tränar för dem så därför kanske jag blir bättre på att faktiskt göra det. Vet vem.

Tycker i alla fall att Fysplanen och Elias Olovsson som driver den verkar vara en trolig och pålitlig verksamhet och en av de bästa bland de jag har sett och läst om här på öder i alla fall.