Handmade by Anna

När det kommer till mina naglar, så har det ju nu under den senaste tiden varit så otroligt många av er läsare som har hört av er hit till mig och frågat om jag kan berätta vart någonstans det är som jag vänder mig när jag fixar dem här i Umeå där både jag själv och många av er också befinner er. Därför så är det precis det som jag hade tänkt mig att jag skulle försöka att passa på att dela med mig lite av här idag.

Det finns nämligen givetvis då ett specifikt ställe som jag vänder mig till då jag vill kunna försäkra mig om att jag får naglar som är starka, friska, vackra och riktigt hållbara. Detta ställe heter inget annat än Handmade by Anna och jag tycker verkligen att hon är den absolut bästa när det kommer till just naglar. Jag har nog kanske det absolut största möjliga förtroendet för henne och tycker verkligen alltid att jag känner mig otroligt nöjd varje gång jag har fått hjälp av henne. I vilket fall som helst, så vet ni nu då vart någonstans det är som jag tycker om att vända mig här i Umeå och jag hoppas verkligen att det på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er. Prova på att boka in er hos Handmade by Anna, vet jag, för det kommer ni absolut inte ångra. Nu så ska jag dock försöka att hålla det här inlägget så kort som möjligt, men ifall ni skulle vilja kika vidare lite mer på egen hand, så tycker jag absolut att ni kan ta och klicka er vidare till Handmade by Annas egna sida här på nätet där ni finner mer information kring vad ni kan få hjälp med och hur ni kan boka tid med mera!