Min fotokunskap räckte inte till

Hallå där! Vad roligt att du har klickat in på min blogg för att läsa ett nytt inlägg, förhoppningsvis kommer du gilla det du läser. Du kommer idag nämligen få läsa om en barnfotograf i Helsingborg som går under företagsnamnet Fotograf Suzanna K.

Personligen älskar jag bilder, inte att ta dem utan att titta på dem. Jag är nämligen inte så bra på att ta bilder, de blir antingen sneda, suddiga eller så får jag inte med det som ska vara med på bilden. Med det sagt kanske ni förstår varför jag valde att vända mig till denna barnfotograf i Helsingborg när jag ville ha lite fina bilder på vår dotter som jag kunde hänga upp på väggen. För att det skulle bli så bra bilder som möjligt kändes det bäst att vända sig till någon professionell istället för att ta bilderna själv, på så sätt skulle jag garanterat få någon bra bild i alla fall. Nu när jag har varit hos fotografen och även sett resultaten kan jag äntligen berätta om min upplevelse. Att min upplevelse skulle bli så underbar hade jag aldrig trott att det skulle bli, därför blev jag glatt överraskad. I framtiden kommer jag definitivt åka tillbaka till den här fotografen för att få fler bilder på min vår dotter. Dessutom skulle jag vilja rekommendera denna barnfotograf i Helsingborg till er om ni också är intresserade av att få fina bilder på era barn, om ni vänder er till henne kommer ni garanterat få många fina bilder. Hoppas ni har gillat dagens inlägg, ha nu en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi snart igen.