Nu har jag bytt till en privat tandhygienst

Jag har alltid fått höra att jag har fina tänder men har aldrig känt det själv. Har haft vita och fina tänder men de har varit av ganska dålig kvalitet så har haft väldigt många hål. Därför har det blivit så att jag har fått gå och laga tänderna flera gånger, vilket inte är så roligt men framförallt så blir det ganska dyrt. Sen är det även så att jag inte tycker att det gör det så bra heller, utan att tandhygienisterna slarvar. När jag var hos min vanliga tandhygienist här i Vasastan, i den statliga tandvården, så lagade de en tand men jag fick gå tillbaka och göra om det två gånger för att lagningen satt löst, helt värdelöst.

Efter det valde jag att lämna tandvården bakom mig och istället gå privat. Gick till Janina Gröndahl, en tandhygienist även hon i Vasastan men som är så mycket bättre. Känns inte alls lika pressat att gå till henne också och där kan jag faktiskt få hjälp med det jag vill få hjälp med också, istället för något annat. Så jag behöver inte alls känna den där pressen över det, för att det inte ska bli riktigt så jobbigt när jag går till Janina Gröndahl och säger att jag vill fixa ett hål. Hos min gamla tandhygienist så sa de hela tiden att jag skulle vänta med att laga det för att det inte var så farligt. Men jag ville hellre stoppa det lite för tidigt än för sent.