Professionell fotografering av bröllop

Det finns många olika anledningar till att man kan vilja anlita en professionell fotograf istället för att ta bilder på egen hand. För överlag så är det lättare att ta fotografier på egen hand och det går att få det hyfsat snyggt också. Det enda är att det vid tillställningar så som bröllopsfester kan vara lite tråkigt att vara den som ska bilder istället för att vara med på festen. Det innebär dessutom då att man inte får chansen att vara med på några bilder själv och att det blir som att man inte ens var där, vilket inte är så roligt.

Så även om jag tycker att det är lite onödigt att lägga pengar på att anlita en professionell fotograf så vet jag att det är värt det. Och det är klart att det blir bättre bilder, det blir det. Speciellt med tanke på att de ofta också ser till att redigera bilderna efteråt och vet hur de ska göra för att förfina bilderna men samtidigt behålla det så naturligt som möjligt.

När jag hade mitt bröllop i Örnsköldsvik så hade vi över en fotograf från Ida Bygdén Photography, Ida Bygdén, som tog bilder. Och de är verkligen sagolika, underbara. Är så glad över att vi hade henne som fotograf som tog bilderna åt oss. Det var inte vi själva som kom på det utan det var faktiskt min syster som hade kollat upp det och som tipsade oss om henne. Ida Bygdén Photography var väldigt trevlig också och utifrån vad jag uppfattade av henne och vad jag läste på nätet också så är hon en av de bästa fotograferna i Örnsköldsvik.